Program national APIO: “ Extemporal la Gastronomie”

Program national APIO: “ Extemporal la Gastronomie”

Traditii culinare romanesti- Pregatirea porcului la olteni!”

 Asociaţia pentru Promovarea Învăţământului din Industria Ospitalităţii – APIO, Euro Toques România, Liceul Tehnologic “Matei Basarab” Caracal si Liceul Tehnologic “P.S. Aurelian ” Slatina deruleaza , alaturi de liceele afiliate , Proiectul National ” Extemporal la gastronomie “,

Eveniment de clasa , marca APIO! Doua zile de show culinar sustinut de copiii , profesorii APIO, si maestrii în arta culinară, muzica si dansuri populare … preparate traditionale oltenești si multa , multa voie buna!

Desfasurat la Slatina, in 9 noiembrie 2019 . Evenimentul “Tradiţii culinare româneşti – Pregătirea porcului la olteni ” a fost gazduit de Royal Events, Slatina .

Multumiri tuturor celor care au facut posibil evenimentul de azi !

Multumim, master chef Constantin Bitu, master chef George Trofar& Adrian Baciu !

Felicitari tuturor paticipantilor, pentru organizarea fara cusur a activitatilor gastronomice !

Leave a Reply

Top

Logare


Crează-ți un cont
Forgot Password?

Crează-ți un cont


Username
Want to Login?

Ți-ai uitat parola?