Traditii culinare romanesti- Pregatirea porcului la olteni!”
Asociaţia pentru Promovarea Învăţământului din Industria Ospitalităţii – APIO, Euro Toques România, Liceul Tehnologic “Matei Basarab” Caracal si Liceul Tehnologic “P.S. Aurelian ” Slatina deruleaza , alaturi de liceele afiliate , Proiectul National ” Extemporal la gastronomie “,
Eveniment de clasa , marca APIO! Doua zile de show culinar sustinut de copiii , profesorii APIO, si maestrii în arta culinară, muzica si dansuri populare … preparate traditionale oltenești si multa , multa voie buna!
Desfasurat la Slatina, in 9 noiembrie 2019 . Evenimentul “Tradiţii culinare româneşti – Pregătirea porcului la olteni ” a fost gazduit de Royal Events, Slatina .
Multumiri tuturor celor care au facut posibil evenimentul de azi !
Multumim, master chef Constantin Bitu, master chef George Trofar& Adrian Baciu !
Felicitari tuturor paticipantilor, pentru organizarea fara cusur a activitatilor gastronomice !